01


Ty Gwent
View Next Folio

01


Ty Gwent
View Next Folio

01


Ty Gwent
View Next Folio

01


Ty Gwent
View Next Folio

Ty Gwent

Timescale: 7 Weeks

Imium were asked to completely refurbish the existing reception area and atrium of Ty Gwent after their long term tenant left the property. The client requested a vibrant and modern feel to the existing reception and communal space to help attract new tenants after the property had been vacant for some time.

The new design took down the old glass frame to create a far more open and welcoming space, with stylish acoustic panels fitted to the walls, to improve the acoustic comfort in the atrium. and new lighting installed to create a warmer space.

The refresh of the new space worked and a new tenant was found within a few weeks of the proejct being delivered.